Buro Tink (be)tekent voor iedereen

Linda Witpaard helpt je om informatie te laten landen, door op zoek te gaan naar de eenvoud en de essentie in jouw verhaal. Met haar bedrijf Buro Tink zorgt zij ervoor dat mensen in contact komen met elkaar. De informatie die gedeeld wordt vormt hiervoor de basis. Door te kiezen voor beelden, brengt Linda mensen op hetzelfde niveau. Ze ziet het als haar missie om hen verder te laten kijken dan alleen beelden of woorden kunnen doen. Om dit te realiseren voegt ze vaak een vraag toe aan de tekening. Dit zorgt voor interactie en helpt mensen om net iets verder, net iets breder of net iets anders te denken.

Dankzij haar achtergrond in de beeldregie, haar voorliefde voor analyseren en haar aangeboren nieuwsgierigheid, heeft ze alles in huis om elk beeld op de juiste manier op te bouwen. Dit doet zij door kennis en kunst op een speelse manier met elkaar te combineren.

Wil je eens kennis maken met Buro Tink?

Wil je in gesprek om meer te weten te komen over Buro Tink en haar diensten? Vul je gegevens in en we zullen contact met jou opnemen.

Visualisatie gaat jou helpen bij het behalen van jouw doelstellingen

  • Voor iedereen toegankelijk
  • In een blik laten zien wat voor jou belangrijk is
  • Makkelijk deelbaar via verschillende (online)kanalen
  • Geeft inspiratie impliciet en expliciet